Άδεια Άδειας Γάμου Αγίου Χριστόφορου

Ο Άγιος Χριστόφορος είναι μια από τις πιο εύκολες χώρες στην Καραϊβική για να αποκτήσει άδεια γάμου και να παντρευτεί. Δεν επιβαρύνει τα ζευγάρια που έχουν περιορισμένο χρόνο με μια εκτεταμένη απαίτηση διαμονής. Απαιτούνται μόνο δύο εργάσιμες ημέρες. Υπάρχουν επίσης οι ελάχιστες επίσημες διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας γάμου.

Για να παντρευτείτε στο St. Kitts, τα ζευγάρια χρειάζονται μόνο:

Άδεια γάμου Άγιος Χριστόδενδρος:

Τι κοστίζει να αποκτήσετε άδεια γάμου στο St. Kitts:

Τελετές γάμου στο Σαιντ Κιτς

Τόσο αστικές όσο και θρησκευτικές υπηρεσίες πραγματοποιούνται στο νησί. Για θρησκευτικές τελετές, προτείνεται το ζευγάρι να φέρει επιστολή από τον ιερέα ή τον υπουργό τους, δηλώνοντας ότι είναι γνωστοί, άγαμοι και έχουν λάβει σωστή εντολή.

Καθολικές και Αγγλικανικές τελετές στο Σαιντ Κιτς:

Σχεδιάζοντας έναν γάμο προορισμού στο St. Kitts

Είναι σημαντικό να αφήσετε την οικογένειά σας και τους φίλους σας που θα παρακολουθήσουν το γάμο σας ότι θα χρειαστεί να έχουν ένα τρέχον διαβατήριο και ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σχεδιασμό ενός Αγίου Kitts Wedding

Όπως και μεγάλο μέρος της Καραϊβικής, ο Άγιος Χριστόφορος λειτουργεί σε "χρόνο νησιού". Αυτό σημαίνει ότι όλα γίνονται στο χρόνο, αλλά όχι απαραίτητα στο πρόγραμμά σας. Έτσι χτίστε σε αρκετό χρόνο για να κάνετε ρυθμίσεις.

Ενώ το κλίμα του νησιού είναι συνήθως ζεστό και ηλιόλουστο, υπόκειται στις αντιξοότητες του καιρού. Η υγρασία και η βροχή δεν είναι ασυνήθιστες σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους, και μια φορά κι έναν καιρό ένας τυφώνας φυσάει μέσα.

Πού να μείνετε στο St. Kitts

Το St. Kitts, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση και σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκές, διαθέτει ένα μόνο μεγάλο ξενοδοχείο, το απέραντο και φιλικό προς την οικογένεια St. Kitts Marriott Resort & Royal Beach Casino . Είναι νάνους άλλα καταλύματα του νησιού, τα οποία είναι συνήθως μικρές και οικογενειακές μονάδες ή ιστορικά πανδοχεία φυτεία.

Πολλά ζευγάρια που επισκέπτονται το Σαιντ Κιτς φέρονται από το νησί Nevis , το οποίο φιλοξενεί μερικά ωραία ξενοδοχεία, όπως τα Four Seasons Nevis και Montpelier Plantation, τα οποία φιλοξενούν επίσης τους γάμους και τους μήνες του μέλιτος προορισμού.

Βρες περισσότερα