Ποιες είναι οι επικίνδυνες γειτονιές του Αγίου Παύλου, Μινεσότα

Περιοχές υψηλής εγκληματικότητας που πρέπει να αποφύγετε στο St. Paul, Minnesota

Ο Άγιος Παύλος, η Μινεσότα, αποκαλείται "η πιο βιώσιμη πόλη στην Αμερική". Όμως, όπως όλες οι μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, έχει γειτονιές με υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας από άλλα. Έτσι, αν θέλετε να αποφύγετε το έγκλημα, ποια τμήματα του St.Paul θα πρέπει να μείνετε μακριά;

Η πόλη του Αγίου Παύλου ως σύνολο έχει ένα ελαφρώς υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από τη μέση μεγάλη πόλη των ΗΠΑ, κατατάσσοντας περίπου το 115ο μεταξύ των σχεδόν 400 μεγάλων μητροπολιτικών περιοχών του έθνους.

Ο Άγιος Παύλος περιλαμβάνει πολλές περιοχές που είναι πολύ ήσυχες, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Αλλά έχει επίσης γειτονιές υψηλότερης εγκληματικότητας. Το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παύλου δημοσιεύει μηνιαίους χάρτες εγκλημάτων της πόλης, αναφέροντας δημογραφικά στατιστικά στοιχεία για τα ακόλουθα εγκλήματα:

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παύλου, τα ακόλουθα είναι γειτονιές με υψηλή εγκληματικότητα σε σχέση με το μέσο όρο της πόλης:

Αλλά μόνο επειδή το τοπικό ποσοστό εγκληματικότητας είναι υψηλό, αυτό δεν σημαίνει ότι μια γειτονιά είναι κακή. Οι γειτονιές που αναφέρονται παραπάνω περιλαμβάνουν τόσο καλά όσο και κακά μέρη. Ο χαρακτήρας του Westside St. Paul, για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξει σημαντικά σε λίγα τετράγωνα, και υπάρχουν πολλά ασφαλή, ήσυχα μέρη του Westside, όπου οι οικογένειες εκμεταλλεύονται τις χαμηλότερες τιμές των κατοικιών.

Η Πράσινη Γραμμή του Metro Transit, μια γραμμή 11 τετραγώνων ελαφρών σιδηροδρομικών μεταφορών (LRT) που συνδέει το κέντρο της Μινεάπολη και το κέντρο του Αγίου Παύλου, εκτείνεται κατά μήκος της Πανεπιστημιακής Λεωφόρου στο Frogtown και αναμένεται να καταστείλει τελικά το έγκλημα στη γειτονιά. Έχει ήδη ενθαρρύνει τις επενδύσεις κατά μήκος της διαδρομής της, βελτιώνοντας τη βιωσιμότητα της περιοχής και καθιστώντας την ελκυστικότερη ως οικιστική γειτονιά. Η γραμμή, η οποία τέθηκε σε λειτουργία το 2014, εξυπηρετεί προορισμούς όπως το Καπιτώλιο του Κράτους, η περιοχή Midway του St. Paul και η πανεπιστημιούπολη Minneapolis του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

Θυμηθείτε ότι το έγκλημα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το ποσοστό εγκληματικότητας σε μια γειτονιά, ακόμα και στις πιθανώς ασφαλέστερες γειτονιές. Προσέξτε πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις πρόληψης της εγκληματικότητας και να είστε ασφαλείς.